Yağsız karnıyarık

'Yemek Tarifleri' forumunda meraklikadin tarafından Eki 3, 2017 tarihinde açılan konu

  1. meraklikadin

    meraklikadin Sağlam üye

    Karnıyarık yaparken çok fazla yağlı olduğunu farkettim. Bu yüzden bende patlıcanları kızarmak yerine ilk olarak fırına veriyor ve yumuşamalarını sağlıyorum. Fırında biraz kızardıktan sonra çıkarıp içini açıp harcını döküyorum. Tadı çok güzel oluyor. Hepinize tavsiye ederim.
     
  2. herseyibilir

    herseyibilir Sağlam üye

    Bende karnıyarıklarımın yağlı olmasından şikayet ediyordum. Yarın dediğiniz yöntemi kullanarak yapacağım. Fırında yapılması sanırım daha az uğraştırır ve daha sağlıklı olur. Ben harcına da olabildiğince az yağ koymaya çalışıyorum ve kıymayı özellikle yağsız alıyorum.
     

Bu Sayfayı Paylaş